Städat !

det är vad jag har gjort ikväll , känner mig duktig för en gång skull ! haha ..
möblerat om , dammsugit och dammat lite (; kan behövas det med ibland .. Eftersom Ajax har varit sjuk nu ett tag ( om jag inte har sagt det så fick han någon infektion på halsen , det blev en böld som opererades bort och han fick gå med slang ett tag ) så har det samlats en del hundhår inne kan jag lova ! men nu är det rent och fint :) !!!!
hm , imorn åker jag troligtvis till strömsund med pappa min , han ska på banken och då tänkte jag följa med och fixa lite saker , lämna lite bebiskläder till Tony & Carola , hon ska ju snart föda , så de ville ha lite kläder :) har nog en del kan jag lova (: hehe ..
satt och tänkte lite innan , fasen vad jag har det bra , en underbar pojkvän som verkligen älskar mig , vi har en helt underbar son , och sen världens gosigaste och härligaste vovve ! :)
I veckan , ja då bär det troligtvis äntligen av ner mot de "öppna" landskapen , min födelseort & allt jag vuxit upp med SMÅLAND ! :) som jag har längtat , åh vad det ska bli skoj , en resa med de bästa :) min lilla familj och mina två underbara syskon ! :)
saknar verkligen min syster nu ska jag säga er ! hon kommer inte hem något , utan ska vara borta ännu längre ( ja hon är på resa) så jag får inte träffa henne förrens vi ska åka ner ! men det ska gå fort tills dess kan jag lova ! nu är jag trött !
här kommer iaf lite bilder :) Kramaaar <3


rösta ,

är ni gulliga :D !
http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=PjrfteLXhFZeSvn4mDXaT6nSGXJjkSBx2qQiJc6ofVGwEtprvCFE#shoeGallery

sommar & sol

å vad det är härligt ! Massa sol , man blir sååå glad :D ! Det enda negatvia är alla mygg,knott & brännmya :/
William var så ledsen i förrgår då han skulle sova , det gick verkligen inte , tillslut gav vi han alvedon & då somnade han  så antingen är det en tand på G eftersom han har blivit lite gnällig på dagarna med då han inte vill vara på golvet lika mkt , och han vill verkligen "gnugga" tandköttet mot allt han får tag i ;p :)
Men ni skulle ha sett lillponken då han badade , han var så himla glad , han verkligen sprattlade i vattnet , när jag lyfte upp han lite ville han ner igen :)
Idag är det äntligen fredag vilket betyder att älskling jobbar till 4 sen är det helg för oss :) myspys .. Imorn åker vi nog till ström på markanden och kikar lite :)
Just nu ligger William i sängen och "läser" i Vi föräldrar , gópojken !! bara sen jag skrev sist har han blivit duktigare på att "åla" , han drar ett ben mer uppåt , han är så söt ;)
Idag ska vi boka våran smålandsresa :D !!! det blir tåg iaf , måste bara prata med bror så han vet om det med , men vi kom fram til att det är lättare för oss alla , micke & emelie slipper köra massa bil , och det är ju egentligen säkrare att åka tåg än bil (:
nu är det bara boendet som vi måste fixa där ner , men det ordnar sig alltid :) har ju massa vänner & så där nere :)
ne , nu ska jag ta och fixa lite här , sen ska vi ut i det fina vädret .. glömde säga det , Angelica , jag hoppas verkligen vi hinner ses innan vi åker ner , saknar er verkligen !!! <3

härligt !

äntligen är sommarvärmen här :) William har hunnit bada i sjön med , det gillade han STORT :D !
jag är VÄLDIGT dålig på att uppdatera :/ ska också försöka få in lite bilder imorn !
Imorgon blir det nog strömsund med syster .. blir väl lite dollar & så skulle jag tro ! (:
nu börjar det närma sig smålandsresan , men det verkar som vi kommer få åka tåg dit :/ hittar inte alls en bil att låna .. :((
William mår bara bra , händer mer & mer för var dag som går nu , han "ålar" sig fram hela tiden :) om han ligger på ngt mjukt underlag drar han upp benen under sig och ligger så , så det dröjer nog inte länge tills han kan krypa , mammas stora kille :)
William vill verkligen inte sova , ska försöka lugna han lite nu ! :)
Godnatt

RSS 2.0