SNÖ !!.

.. äntligen har snön kommit ! :) Började snöa igår , och det snöar idag med :) JIPPIIIE !
Usch , inatt var det en jobbig natt för mig :( Hade 39,5 graders feber :( huvva , men ingen feber alls idag :)
Klockan fyra ska vi ner på sjukan , lille William ska väga sig :) hoppas det ser bra ut då bara :)
har inte haft ork eller tid att skriva ngt i bloggen :/
Igår var vi iallafall på julmarknad i Backe , men det var inte alls kul :/ Inomhus & inte ens lyset var släckt :/

Snart är det december med :) Mysigt att det snart är jul !! :) Längtar , ska väl till östersund ngn dag tror jag , ska handla finkläder till William som han ska ha på sig på julafton :) Hmm , just de ja .. Igår kom Fredrik och Linnea hit , Fredrik skulle fixa något spel , så jag och Linnea kolla på "vem kan slå Filip och Fredrik" kul var det , för motståndaren var ju såå dum :p

ne nu ska jag ta hand om min familj , han en bra dag :)

:)

ikväll är en lugn kväll , vi sitter &  kollar på idol och lillen sover i soffan :) Msåte lägga oss tidigt , ska åka senast 7 imorn .. :) Håll tummarna för oss på utställningen !

Gónatt !

Svar på kommentarer..

.. Självklart Linnea och Emelie ska ni få träffa lillprinsen :)

Nu ska jag siva :) Gonatt !

Härligt..

.. vi fick äta hos mamma och pappa idag :) potatis och kålpudding , mums var det :D
Så nu passar jag på att skriva lite här medans hjärtat tittar på TV och lillen sover :) Han är så duktig William , sover näästan hela tiden , förutom då han får ont i magen eller mår illa , han äter som han ska och allt med :) Vaknar bara då han är hungrig och så :) Så det är skönt , men det kommer väl sen då han ska börja att vara lite envis :p

Idag har vi inte gjort så himla mkt egentligen , varit på kläboa & på katatinas bod och fikat lite , gooda mackor där :) Ska väl hem snart tror jag , så då blir det ju en liten promenad med vagnen iaf ....
Imorn ska vi bada William för första gången , så det ska bli spännande och se vad han säger om det då , men det går nog bra hoppas jag ..
Just ja ! Skrev ju innan i ett inlägg att jag var nyfiken på vad Ajax skulle säga om den lille , men det har gått bra iaf , visst han är ju nyfiken och undrar vad det är för något vi har tagit hem .. Men han är så snäll så , slickar lite på Williams fötter och undersöker :) Han är nog väldigt nöjd nu Ajax på ett sätt med , för det bli ju atomatiskt att man tar sig mer tid med han nu mot vad man gjorde innan , fast man kanske inte kan tro det .. Men vi måste ju ge han mkt uppmärksamhet så det inte blir massa svartsjuka mot William ..

På lördag ska iaf jag & hjärtat till Hammarstrand , vi ska på hundutställning med Ajax :) så hoppas verkligen att det går bra :)

Ne , nu har jag inte tid med det här mer , men ha det så bra nu ute i mörkret :)


Älskar min lilla familj!

Gókväll på er !

William <3

Våran lilla William kom till världen den 20:e november klockan 12:42 , han vägde 3080 gram och var 48 cm lång ..
Förlossningen gick väl bra , men hade ju havanadeskapsförgiftning och så upptäckte de då jag kom in .. så de fick ge mig lite mediciner för att fixa det ..
Så nu är vi hemma och njuter för fullt av det lilla underverket .. :)
Han är verkligen helt underbar :) jag har verkligen världens underbaraste familj , Micke , William & Ajax , jag ÄLSKAR er <33

:)



tycker bilden är så söt på Ajax :)

snart läggdags ..

.. för våran del iaf .. Är supertrött , egentligen har jag ju inte gjort ngt idag så , men att avra gravid tar på krafterna , det kan jag lova er ! :p Imorn är det bara en vecka kvar till det beräknade datumet , faktiskt så känns det lite smålustigt , att snart blir vi en mer i våran lilla familj , men det ska verkligen bli underbart , jag vet att Micke kommer bli VÄRLDENS bästa pappa :)
Jag är faktiskt lite nyfikenpå hur Ajax kommer ta det med en liten ny här hemma , men bra vet jag att det kommer gå , men just vad han ska tänka .. :) Han kommer ju inte få lika mkt uppmärksamhet längre , men ALDRIG att vi ska glömma bort våran lilla vovve :) gosajax :D
har nyss duschat , mkt härligt , med tanke på hur pass ont jag har i min rygg :/

Sov så gott nu :) natt på er :)


Älskar er :) <3

svar på kommentar..

.. till Emelie , jag har gått upp cirka 24 kilo .. Vägde 53 kilo innan jag blev gravid , nu väger jag nästan 78 kilo ..

:)

8 dagar ..

.. kvar till det beräknade datumet .. tiden går fort nu =) hoppas bara jag INTE går över tiden , då kan jag lova att jag blir less !
Som sagt så var vi ju hos barnmorskan idag , det gick väl bra , men det var drygt ... :/ Lillen rör sig där inne för fullt , men det är ju inte direkt några sparkar , känns ju mer som han försöker sträcka på sig , men inte kan det . Och det kan jag ju förstå , för det är nog ganska trångt där inne :p
hmm , vad händer sen då .. Jo snart ska vi laga mat , blir strimlad kyckling filé i  sötsursås med ris till det :) MUMMA ! :) sen åker hjärtat på bandy klockan halv åtta så då blir det nog filmtajm för min del i soffan , mysigt det med :)
kanske en kaffe hos Hans efter middagen om han tar emot oss :)

Just ja , ska läsa massa papper med som vi fick hem från barnmorskan , handlar bla om förlossningen .. Är en del at läsa , men kan ju vara bra det med :) eftersom vi valde att inte gå på någon föräldrakurs under graviditeten , så kanske det finns lite vi bör veta :)
Om jag inte sa det så fick jag JÄTTEFINA blommor av hjärtat i måndags :) mysmys det :)

nu kommer jag faktiskt inte på mer att skriva .. Gókväll på er :) !

tror inte Ajax har förstått att det huset är Bobo´s och till för SMÅ djur ;)

tröööttt ..

.. kan jag ju lova att jag är nu , har städat huset , men det är skönt att ha det gjort , fattar inte att jag orkar egentligen , men vill ju inte sitta stilla allt för mkt , hoppas ju på att han ska komma ut snart :p hehe ..
Nyss sett ett avsnitt av andra avenyn , spännande :)  Snart kommer hjärtat hem , han har varit ute i Noret och kollat på hockey ..
Imorn ska vi till barnmorskan , prata om förlossningen , så får se vad som sägs där .. Får se vad jag väger då med , huvva ;o men det är tur att det mesta försvinner av sig självt sen iaf .. :)
Jag som ville baka lusse katter med , men va F*N , saffran kostar 32 kr för en liiten påse , blir ju världens dyraste bullar då :p Kanske ska göra pepparkakor ist :) men kanska dags att passa på nu i veckan då , för annars bestämmer väl sig den lille för att komma ut , & då blir det minsann inga pepparkakor ...,
jaja , nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva ..

Ha en bra kväll iaf :)

våran ögonsten :) <3

10 dagar ..

.. kvar till BF idag , nu närmar det sig verkligen med STORA steg , hoppas hoppas han kommer snart .. Börjar bli väldigt tungt nu :(
Lite mindre än 2 veckor kvar till första advent nu med , men inte har vi någon snö inte :/ , det kom ju lite snö i förrgår , men det har regnat bort .. :(
Igår fixade älskling och jag lite här hemma :) satte in ett nytt vardagsrums bord :) & tog bort 2 väggar på duschkabinen & hängde upp ett duschdraperi ist :) Blev skitbra ! :)

har iaf bestämt att vi ska inte fixa Williams rum än på ett bra tag , han kommer ju ändå sova i korgsängen inne i vårat sovrum , sen blir det ju spjälsängen som vi tar in i sovrummet , så vrf fixa hela rummet nu ? ganska onödigt ..
Nu ska ja ta det lite ligt , vi hörs :)
Kram
trött Ajax ;)

(L)




Jag älskar dig hjärtat ! <3

trött ..

.. känner man sig idag , och ont i armen :/ men det är ju av vaccinet , så försvinner väl snart :) idag har jag inte gjort alls mkt faktsitk , suttit & gått igenom lite bebiskläder , även packat ner lite i skötväskan , för man vet ju aldrig när han kommer ut :p så bäst att vara redo :)
hjärtat är iväg & fikar nu hos Hans , men när han kommer hem ska vi ut i skogen med vovven , sitta & bara mysa och göra upp en eld :) mysmys :)
Jag ahr även beställt en ny mobil , får väl den imån eller nästa vecka :) en nokia 7373 , vet ej om den är bra , men den duger nog :) eftersom min mobil gick sönder :(

hmm , imorn blir det nog en lika lugn dag .. har verkligen inget att göra på dagarna , kan inte gå ut & gå ,för då får jag såå ont i benen & ryggen , jobbigt .. ne nog  med klagande ..

skriver väl ngt mer sen då jag har ngt intressant att berätta ..

HÖRES !

Hade ganska såå mkt mindre mage där , i början av sommaren :)

vaccin ..

.. äntligen har man tagit vaccinet , det känns bra att ha gjortdet , mest för Williams skulle där inne i magen .. :)
Det gjorde inte alls ont att ta den iaf , jag var ju nervös :p Sen har jag faktiskt inte gjort så mkt idag , varit på besök hos barnmorskan , men det blev aldrig något förlossningsprat , utan det ska bli nästa vecka ist .. han har iaf fixerat sig där inne , så hoppas han kommer ut snart :)

ikv blir det nog en film med hjärtat , men jag vill åka på skogen , men det vill nog inte han :/
vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer , händer inte så mkt för mig på dagarna eftersom jag inte har så mkt ork :/ , men det blir nog ändring på det sen då lillen väl är ute :)

Godkväll på er ! Kram :)

ojojoj..

.. vad jag är trött idag , följe med hjärtat på fest igår , haha gravid i v.37 & går på fest ;) gick och la oss någon gång runt fem :p
Idag är det 19 dagar kvar till beräknad förlossning , nära nu .. men guuuuuud vad jag längtar ! Snart kommer hjärtat hem från Ica , han ska köpa gröt , så det blir lite i magen .. sen ska vi iväg till junsele & handla :)
Blev aldrig att jag vaccinerade mig i onsdags , vågade inte , dumma jag ! flera i Backe nu so mha influensan :/ men på onsdag ska jag & hjärtat vaccinera oss efter besöket hos barnmorskan , som ska handla om förlossningen .. :)

Ha en bra dag alla !

Vaccin..

.. i eftermiddag ska nog jag & älskling vaccinera oss mit svininfluensan .. Eftersom vi båda är i riskgruppen .. men känns som jag är lite smårädd för att ta den iaf :p men det går nog bra hoppas jag , känns ju tryggare då jag är gravid med , vill inte att det händer lillen något där inne ..

nu kommer snart syster hit & hämtar mig , ska iväg en sväng ..

Ha de br a =)

längesen ..

.. som jag skrev något här..
Det har väl inte hänt alltför mycket sen sist .. Det närmar sig med stora steg nu :) Är i v. 36+4 idag :D inte alls länge kvar ju .. Man vet ju aldrig , han kan ju komma närsomhelst, bror Hampus föddes ju 3 veckor för tidigt :p
Ikväll ska jag och älskling ÄNTLIGEN hämta barnvagnen :) sen är det bara bilbarnstol kvar som måste fixas , men det är nästan gjort (:

Snart kommer Emelie & Bobo hit , så då blir det väl lite kaffe och så ..
nee , nu har ja inte tid , ska kika lite på andra avenyn :)
Just ja , nu står jag skeriven på Stationsvägen 32 B :D

ha de bra , kram !

RSS 2.0