efter 12

jag är nu 20 år ! :D

Godnatt ;D

Tjolahopp !

är glad idag/ikväll ! :D bara är det , bra det med ju :)
Ikväll har Linnea varit på besök :) skojskoj , rolig hon ! hahaha , fick sig allt ett gott skratt ;p kanske inte ska skriva varför just här då ;o :p .. haha ..

William var förståss glad att se henne , skrattade år hennes olika miner :)
William ville inte sova ikv , har ju bestämt att lägga han i säng senast klockan nio på kvällarna  , inte så lätt att få en sån liten att förstå att det är läggdags ! :( men iaf , de brukar gå bra .. men ikväll var han alldeles för pigg ;o kanske var det för att en fin dam varit på besök ;) (Linnea) hehe :p , ne men han var nog bara allmänt pigg , eller så vet han att han ska till farbror doktorn imorn , men det är ju bara en 2 månaders kontroll så det kommer ju gå superfint ! (:

Vet ni ?! På lördag ska jag iväg till Sollefteå ! Micke har tjatat på mig att åka , tycker jag ska roa mig .. :) Det är ju så att Dead By April ska spela där i Solle :) så jag , Linnea , Moa & Mia ( o kanske dennis) ska dit och ha sketakul ! :D:D
Kanske att det blir bowling innan med då =)

Om 2 dagar fyller jag hela 20 år ! :) På torsdag alltså ! (: vet inte alls vad man ska hitta på då , men ska iaf försöka mig på att baka en tårta då , så får se hur den blir .. O dagen efter fyller min älskling år , 27 (: så måste ju baka en tårta då med .. men men nog om det ..

Kan fortfarande inte lägga in bilder på bloggen ( kan bara lägga in bilder jag tidigare lagt upp) , vet inte alls vad det är för fel ;o blir gaaaalen :(
så bilder kommer in så fort jag fixat det , ha det bra ! Kram <3




Goddag ! :)

Idag blir det en lugn dag här hemma med William hade jag tänkt .. skulle egentligen ha solat , men orkar inte det idag så ringde och avbokade den tiden .. Så nu sitter jag här , William ligger i babysittern och leker lite :) han är så söt så , börjat förstå nu hur man kan slå på sakerna som hänger i den :)

åh ! less jag blir , det är något fel ! jag kan inte lägga upp bilderna på bloggen ! det funkar inte :O måste be micke hjälpa mig sen!

Fixar det sen då ! Kram !;D


måste

lägga in bilder på lillen ikv , men glömmer hela tiden bort det , har ju massa med kort på han på kameran !

härligt , härligt

.. va ner på sjukan igår , tränade i träningslokalen som är i källaren där , det var faktsikt härligt :) eller ja cyklade :)
Idag var jag ner på BVC , William är 58 cm lång & väger 4980 gram , stora killen ! :)

har nog inte så mkt att säga nu ..

ha de bra :)

slö dag !

Verkligen .. Idag har Marielle och barnen varit och hälsat på , mysigt .. Syster och hans kom även hit ..
Idag blir våran lilla prins hela 2 månader :) stora killen !
Om 8 dagar fyller jag 20 år :) så då var det dax att bli vuxen med ;) hehe

Nu väntar jag bara på att Micke ska komma hem från jobbet , lillen ligger och sover :) Sen ska vi väl gå ner på byn , kära mamma har bilen till Östersund idag ..
Har börjat funderat lite på dop och så med .. men det är ju ett par månader kvar iaf .. vill ju så gärna att mina kusiner och moster med familj ska komma upp då!






Kram


Ett tag sen nu

.. sen ja skrev här .. Har inte hänt så jätte mycket de senaste dagarna , mest lugna dagar :)
William växer för varje dag , sötungen våran ! (:
Imorn ska vi till dorotea och hälsa på Angelica med familj :)  Myspys ju !

Har börjat med naturdiet nu , ska hålla på med det ett litet tag nu , är less på min kropp , så vill man vara nöjd måste man ju göra något åt det ! :) så det är vad jag ska göra .. Gillar absolut inte det vågen visar , visst jag har gått ner 13 kilo efter förlossningen , men har ju ända 12 kilo kvar till det jag vägde innan jag blev gravid , kommer ju säkert inte gå ner allt det , men ska verkligen försöka och kämpa nu för att bli nöjd med min vikt ! :)

Den 28:e Januari fyller ju lilla jag hela 20 år ! :D Så från lördagen den 30:e till söndagen där ska jag mest troligtvis till Sollefteå med Mia,Moa & Dennis ;p hoppas på att det blir .. Micke tycker verkligen att jag ska åka , men känns ju lite jobbigt att lämna mina älsklingar hemma med , men det går nog bra ska ni se :)

Ne , nu var det bra för min del ! ha det såå bra ! Kramar :)

ingen ork

att skriva här .. det är kallt ute cirka 30 - .... :( Har inte varit utanför dörren på 4 dagar , för Williams skulle , kan ju inte ta ut han i kylan .. Fick min mobil idag :) En samsung omnia lite :)

Höres !

du är allt för oss William !




Så kom du då till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.

Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
Du fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg.

<3

Du är fin som du är, när du står med mig här, gör dig inte en massa extra besvär

Utan var den du är och så ska du få se, du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör, Varje litet ord som jag hör

Får mig att förstå att en vän som är så, är det finaste någon kan få

Alla har vi nåt bra, nåt som andra vill ha

Även om det inte känns så var dag, det är upp till dig och även till mig

Att se till att allt ordnar sig

* jag älskar dig Micke !! *


kallt igen !

usch , vet inte exakt hur kallt det är just nu , men då jag kikade innan var det -25 grader :( .. orkar inte den hära kylan mer nu .. vill kunna vara ute och gå , men det är för kallt för William ! :(
william brukar bara sova cirka 3 timmar åt gången innan han vill ha mat igen , men inatt sov han ända från 01:00 till 06:00 , dukitg kille ! :) väntar på att Mickes bror ska höra av sig så man får veta om man kan låna deras "extra" bil , vil ju såå gärna åka till dorotea till Angelica , Jocke & Liam ! kan inte ens komma ihåg när jag träffade Angelica sist , och Liam blir ju hela 7 månader imorn , om jag har rätt nu ? och under hela hans tid han jag inte träffat angelica , så det är bra mycket över ett år sen jag träffade henne ! :( men snart blir det ändring på det :)
sitter och funderar på vad man ska göra idag , måste tvätta lite , sen plocka lite här & där , vill göra iordning i Williams rum :) vill att det ska vara klart även fast han inte kommer sova i det ännu ,, men roligare att ha det klart :)
Vi var aldrig ner på BVC igår , fick andra saker som kom i vägen .. men det gör inget ! :)
På kvällen kom Hans hit , och då kollade vi på film .. The Unborn , uuuuusch va den va läskig tycker jag ! men bra iaf :)

Läste på aftonbladet att det ska bli riktigt kallt ! I dalarna kan de får ner mot 44 - grader .  det är ju helt galet :O http://www.aftonbladet.se/vader/article6382712.ab


har faktiskt inget mer att dela med mig av just nu . ha det bra i kylan !



svar på kommentar..

Ja visst är han för gó ! saknar er från Göteborg !
Vill såå gärna att ni ska komma upp sen när väl dopet blir ! Kramar på dig Moster ! <3

Våran lilla bebis

växer så det knakar :) Vet inte vad han väger nu , men ska nog kila ner till BVC om ett tag och kolla , han har blivit tung kille iaf :)

Jag har det såå underbart bra nu ! världens bästaste pojkvän som jag älskar mest av allt ! Vi har en underbar son & världens gosigaste vovve ! :)
William har börjat le jättemycket & ofta :) sååå söt han är =)
Nu sitter älskling och William o myser i sängen , pratar med varandra gör de :) Gópojkarna mina !!

Faktiskt har jag inte mycket alls att skriva , ska nog hoppa in i duschen nu ..




2010

.. Det känns bra . nytt år nya möjligehter .. ! :)
Kan inte ladda upp bilder , är något fel :/ så det kommer bilder så fort det går :)
Idag har Marielle & barnen varit här och hälsat på :) det var kul ! Längesen vi träffades !
Idag har inte Micke varit hemma , han har hjälpt sin mamma att flytta , men han kommer nog hem snart ! (:
Usch , nu är det kallt ute igen ! typ 22 - ... Huvva !
Nyårsafton började bra hos Linne´med god mat & trevligt sällskap , resten av kvällen var mindre rolig ..

kanske att vi ska ut till noret ikväll :) om vi då får tag i en bil att låna , eftersom vi inte har någon , då den verkligen pajjade i olyckan :(
Måste dammsuga snart med , smutsigt här :(

ne , nu vet jag inte vad jag ska skriva om , eller jo .. Angelica , kanske vi får komma & hälsa på i veckan om vi hittar en bil :) ?

Kram på er !

RSS 2.0