<3


sjuk ?

faktiskt så vet jag inte om jag håller på att bli sjuk eller inte , ena stunden så fryser jag sen svettas jag .. men men skit samma !
håller på att natta lillen nu :) eller han får ligga lite i sin säng först & gosa med kossan som spelar musik (: myspys för han ..
så härligt att få hem sin lilla kille som har varit borta hela dagen :)
& snart kommer min älskling hem , kan inte bli bättre !
imorn kväll kommer Kicki & Tuva upp till Backe :) !! ha en bra kväll nu , kram !

tyst

ja det är verkligen tyst här hemma nu , sandra j kom & hämtade lillen klockan åtta imorse för att låna han :) jag fick sova ut :)
Så nu sitter jag här hemma helt ensam , men härligt det med .. vet inte alls vad jag ska hitta på sen ..
Igår blev det en tripp till Sollefteå med kära bror & syster :) Hampus skulle köpa student kläder , visste inte ens att lillebror kunde bli så stilig :p :) , men där hade jag allt fel !
På fredag blir vi oxå barnledig , känns lite jobbigt , men Mickes bror & hans dam ska hämta lillen & ta med han till strömsund så vi ska åka iväg till jaktstugan & bara ta det lugnt med vovven :) kan ju behövas det med ibland !
Ikväll kommer inte älskling hem förrens halv nio :o han är på kurs , sen ska han jobba över till klockan åtta .. men det betyder att vi får mer pengar till våran resa ner till småland i sommar :) !! Är faktiskt lite smånervös inför den , syster vet inte än till 100 % om hon ska med eller inte , sen vet man ju inte hur William reagerar på att åka bil så långt , & så är det ju de hära me att fixa sovplats i cirka en vecka :o men tror man ska ta & ringa Anne-Marie , förra hyresvärden :) så allt kommer säkert ordna sig tillslut :) !
ne faktiskt ska jag ner & fixa lite nu ! ha det toppen ! kram

nu kör vi på den här bloggen !

men gud va lite tid man har till att sida vid datan ! William växer så det knakar , väger 7,3 kilo nu & är 66 cm lång :) mammas stora kille :) !!
Hmm , även fast man inte har skrivit på alls länge så vet man verkligen inte vad man ska skriva om :o konsitgt det :p
Idag har vi varit på sista babyträffen , tråkigt ..
William är ju 6 månader nu , det går såå fort .. Han har börjat "åla" sig fram på golvet, bara han har ett "mål" att ta sig till så går det bra :) ! Duktig kille !! :)
Sitter hemma hos syster nu & väntar på att hon ska fixa klart sig , sen blir det fika på sjukan , myspys !
Just ja ! har ju skaffat oss en ny soffa , såå härligt! så ikv kommer det en som ska kolla på den gamla soffgruppen :)
På tal om helt andra saker, i sommar bär det av ner till småland :) Verkar som vi ska åka den 17 juli :D Jippie , äntligen säger jag bara .. men det slutar väl med att något kommer i vägen :( Hoppas jag verkligen inte !
just nu har jag inget mer att dela med mig av , ha det bra KRAMAR ! <3

RSS 2.0