ett år ..

.. idag med hjärtat , känns underbart :)
var ju in till förlossningen igår igen , undertrycket låg på 110 , men när jag kom in låg det på 94 , så de skickade hem mig .. Idag hade jag 110 igen :/ less på detta ! de gör inget åt det , kan inte ens få blodtrycks sänkande ! :/

nåja , nog om det .. Snart ska jag duscha , sen lägga mig på soffan , får inte göra så mkt annat .. v.35+5 idag , :)

skriver kanske lite mer senare , ha de bra .. kramar

en månad ..

.. kvar till det beräknade datumet för förlossningen , tiden går verkligen snabbt nu .. och på onsdag är det ett år med hjärtat mitt ..

JAG ÄR LYCKLIG !

regnig dag ..

.. idag :/ inte alls kul ute ju .. Snart november och den lilla snön vi hade är typ borta .. Igår åt jag och älskling på Annörjan , det var gott , sen efter det åkte jag , Micke , Emelie & Hans till rossön och kollade på bio "flickan som lekte med elden" .. Riktigt bra film :)

På fredag fyller Emmielinda 2år , stor flicka har hon blivit , för er som inte vet så är det min släktings barn :)

Nu väntar jag på syster , vi ska åka till Kicki och hälsa på , de är hemma nu någon vecka , sen åker de till stockholm igen ..

ha en bra dag alla :) Kram!

goddag ..

.. hmm vet inte alls vad jag ska skriva om , har väldigt tråkigt nu iaf .. Älskling är i skogen , de fick skjuta idag , så nu är det över med jakten för deras del .. Men nu har man ju älgkött i frysen iaf , mmm gott ! :)
Kanske att jag och Micke ska på bio eller ngt idag , men vet inte än .. får se när han kommer hem först ..
Nu är det verkligen nära , v 35+2 idag :) Han lever om sen en galning därinne iaf , så det är ju bra :p ...

Igår hände det väl inte alltför mkt , skjutsade Jerry till Hans där de satt & drack lite , var där ett tag , sen skjutsade vi upp dem till André .. Sen åkte vi till mamma & pappa och drack kaffe , finns inte så mkt att göra i lilla Backe , men det är härligt det med ..

Ne nu ska jag försöka göra ngn nytta ist ..
Ha de bra <3

härlig dag ..

.. idag , var hos barnmorskan klockan tio idag , proverna såg bra ut som tur va :) men har fortfarande högt udnertryck , ligger på 98 ..
sen har jag varit med mamma & emelie hela dagen på RSMH , varit nere på terapin och pysslat , det är alltid kul :) så nu är man trött ._.

Snart kommer hjärtat mitt hem , då ska jag laga mat & ahn ska med Ajax till skogen :) sen blir det noret om Marielle och de är hemma där , men det hoppas jag på .. (:

Om en vecka , alltså den 28/10 har jag och älskling varit tillsammans i ett år :) det känns sååå underbart , är verkligen LYCKLIG nu .. och snart blir vi en mer , en riktig familj :)
Har fixat adressändring med , så nu står jag skriven på Stationsvägen 32 B , vilken dag som helst :)

ne nu har jag annat för mig (sova) :p

Ha de bra , kram <3

tjohej ..

.. jag har verkligen supertråkigt , aldrig roligt att bli tillsagd av läkare att ta de lugnt , det är tråkigt :P

ikväll ska jag & Micke till strömsund , det är kursavslutning för Ajax på hundkursen :) det ska bli kul .. hmm händer inte alltför mkt på mina dagar , var ju på sjukhuset i helgen igen ..

Nu är det verkligen inte länge kvar ,

ha de br a

tiden går ..

..så himla snabbt ! Imorn går jag in i v. 34 .. Känns som det var igår jag satt där i lägenheten helt livrädd med stickan med ett plus på .. Men nu känns allt sååå underbart ! Jag har världens bästa och finaste pojkvän , världens goaste hund & snart en helt underbar liten bebis , längtar sååå himla mkt efter lilla William .. Spännande och se vem han är lik , men det spelar ingen roll , han kommer vara såå fin våran lilla bebis .. :)

men jag och micke å de flesta känner på oss att lillen tänker komma tidigareän planerat , vrf vet jag inte .. men bara för att vi tror det kommer jag säkert att gå över tiden ist ..

ne nu ska jag ta och fixa mig , sen kolla igenom frysen lite för att ta med lite mat till mamma & pappa så dfet blir middag där idag ;)

Ha de så bra , kram ! <3





björnspår ..

.. älskling & jag var ute och åkte lite bil på skogen ikväll .. Fick först se järvspår ( stavning) , sen åkte vi vidare och älskling fick syn på björnspår , lite svårt att få till en bra bil i mörkret , men ett ganska så stort spår iaf =) är spännande att vara ute i skogen & få se lite saker iaf.. För några veckor sedan var vi ju på väg till Bengt i johannesberg , då fick vi se en liten söt björn vid vägkanten :) hann tyvärr inte ta en bild på den :/

Nu blir det en lugn kväll , snart sängen .. har nyss duschat & älskling har nyss dammsugit ;D

Kram på er



kalas..

.. ska vi på snart .. Mickes mamma fyller år , så där blir det kyckling , gott gott :)

gick väl bra hos barnmorskan iaf .. högt undertryck  , men de gjorde tydligen inget ..

Vill skaffa mig en miniPC , ngn som vet nått om dom är bra & så , eller vilket märke man ska satsa på ?  ne , skriver mer senare om ja kommer på ngt att skriva om ..

höres !

huvva..

.. sitter här och har ont i magen & huvudet .. ska väl ringa östersund snart, vill inte åka in.. :(

Emelie sa igår att hon kan måla Williams rum , glad jag blev då .. det ska målas vitt inne i hans rum , Micke har köpt en jättefin spjälsäng :) det är såå mysigt att kolla på bebissakerna , det är inte länge kvar nu .. :)

Hoppas bara allt går bra nu , annars kommer nog lillen tidigare än planerat ..

KRAM på er

GODDAG...

.. idag har jag inte gjort så mkt , vakande av jätteont i nedre delen av magen ..  :/
om det fortfarande sitter i så måste jag ringa östersunds sjukhus i eftermiddag , lär välbli inlagd igen , med den oturen jag har ://

vet inte alls vad jag ska skriva , .. kallt ute , & snö .. ganska härligt ändå =)


uppdaterar senare .. ha de bra :)

då har man skaffat blogg då ..

Oj , trodde aldrig jag skulle skaffa en blogg , men nu har jag gjort det .. Anledningen är väl mest för att jag ska skriva av mig lite , och kunna titta tillbaka i tiden sen ..
Egentligen finns det ganska mkt jag skulle kunna skriva här om mig och allt som har hänt , men tror inte riktigt att jag orkar det ..
Iallafall så vet nog de flesta om att jag är gravid i vecka 33+3 med lille William :) Han är beräknad att födas den 26:e november ..
men då jag var i v.25 fick jag åka in till akuten pga en blödning , men de kunde inte hitta något som var fel så jag fick åka hem efter två nätter på sjukhus .. Efter det har allt varit ganska bra , har väl haft ryggproblem och så , men det överlever man som tur är :)
Som alla gör då de är gravida är ju att gå på koller hos barnmorskan med jämna mellanrum , jag var där i onsdags och fick då veta att jag hade äggvita i urinen & för högtblodtryck :/ fick då en tid i östersund på specialist mödravården , där kollade de blodtrycket och det var fortfarande högt , blev inlagd på sjukhuset och fick åka hem igår , alltså två nätter till på sjukhus .. Så nu är jag hemma , men måste ta det lugnt .. Eftersom äggvita i urinen i samband med högt blodtryck kan innebära "havandeskapsförgiftning" vilket de inte trodde det var eftersom äggvitan försvann .. ska till barnmorskan på onsdag igen , får hoppas allt ser bra ut då , annars blir jag väl inlagd igen :/

Idag har det snöat hela dagen iaf ..

Men men , nu ska jag och älskling se en film .. Ha det bra alla ! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0