sol !

underbara sol ! har varit sol hela veckan , dock är det lite småkyligt ute , men det göt mig inget alls :) !
just nu har jag absolut inget för mig , sitter & väntar på micke & wille som är ute på byn .. sen ska vi ut & gå lite , klockan halv två åker ju micke till jobbet igen & kommer inte hem förrens halv tolv inatt :(
åh vad William är underbar ! han babblar på för fullt , fast det enda man förstår som han säger är titta :) han är så duktig så :) imorn blir han 9 månader ! gud va tiden går fort !
hmm , vet inte alls vad jag ska skriva mer , hörs ! :)

filmkväll eller inte ?

vet inte hur det blir , vi hade tänkt att se film med Hasse iaf , men William är ledsen :( vet inte alls vad det kan vara , tror stackaren har växtvärk :( eftersom han blir lugn då man masserar hans ben , sa har gett han alvedon så får hoppas den hjälper snart ..
uppdaterar imorn , kram

lugnt ..

.. är det nu , sitter hemma hos Ronja , har precis fårr William att somna .. Ronja är nere i tvättstugan & hänger tvätt :)
Kan någon hjälpa mig ? kan inte blogga från min mobil :s , kommer inte på bloggen & allt , men kan inte skriva i rutan , kan bara skriva in rubriken :S ??!

som sagt , sitter hemma hos ronja , vet inte alls vad vi ska hitta på , kanske en liten tripp ner på byn , känns härligt att ses igen , va så himla längesen ! så ska de ju inte va :( !!

skriver mer ikväll , ha de bra !

älskade son ! <3

du är allt för oss :)

strömsund

blir det idag med syster & mamma :) och såklart tar jag med mig min lille guldklimp !
Micke ska väl ut i skogen och strosa lite med Ajax (: Ïdag är det inget vidare trevligt väder :( massa regn och tråk !
IDAG måste jag måla Williams rum , eller ikväll blir det ju , sista dagen Micke är hemma innan han börjar jobba igen , kommer kännas konstigt då han har varit hemma med oss i hela 3 veckor !
Fast de kommer la gå bra det med , jag får ju lite mer att göra på dagarna iaf , William är ju helt vild nu förtiden :p hehe , han ska verkligen klättra på allt , igår te.x tog han sig upp i Emelies säng , med hjälp av att dra sig i kudden & klättra lite på Mickes knä , så nu kan han nog ta sig fram vart han vill .. För några dagar sen klättra han upp två trappsteg hemma helt själv ! så nu MÅSTE vi fixa grindar också :) men det är härligt att det händer så himla mycket nu , man blir så glad för varje ny sak han lär sig :) !!
nu sitter jag hemma hos syster , älskling och William har slocknat på hennes säng ,s er så härligt ut ! (:     Sitter & kikar på blocket o lite , försöker hitta en matstol till William , vi har bara en sån man spänner fast på bordet , men vill ha en stående ..
till Angelica : det var synd att du inte såg kommentaren då du va i Rossön  , vi har ju en bil nu , så till helgen kan vi kanske komma och hälsa på om ni är hemma då ? skulle verkligen vara superkul ;D Hur är det med Liam nu ? Stor kille kan jag tro :) ? Stora kramar från mig & William till er <3'

<3

har inte skrivit på länge , men vet inte heller vad jag ska skriva .. William växer & allt är bra med han :) han drar sig upp mot allt han kommer åt nu , älskar att dra sig upp mot vårat nya vardagsrums bord :) stora killen !
Inatt sov vi i jaktstugan tillsammans med Emelie & Per , satt ute och eldade o hade det trevligt :) men fasen vad mygg det finns , så himla jobbigt , men snart är hösten här och då försvinner de .. men då får vi ju kyla med :( inte lika kul det ..
Gud va tiden går fort ! den 20:e blir William 9 månader , sen i november blir han ett år , det är läskigt att det ens kan gå så fort , tyckte det va nyss vi låg där på BB och han var så liten :)
nu håller älskling på att lägga William , han bestämde sig för att lägga sig sent idag :p :) har vi tur så sover han lite längre imorn , men det brukar inte bli så ..
tyvärr så har jag inget alls att berätta, ha de bra !
Kramar

RSS 2.0